Fonduri pentru agricultura

Hila Ovidiu

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit anunta lansarea in perioada 2 iulie – 14 august 2012 a celei de a douasprezecea sesiuni de cereri de proiecte pentru Masura 123 si a celei de a treia sesiuni de cereri de proiecte pentru Schema de Ajutor de Stat.

Solicitantul trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecarei masuri. Anuntarea rezultatelor pentru cererile de finantare depuse in cadrul acestei sesiuni se va face dupa aprobarea Raportului de Selectie de catre Directorul General al Autoritatii de Management pentru PNDR. APDRP va notifica in scris si prin intermediul paginii de internet www.apdrp.ro si www.madr.ro pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile APDRP. Tot pe internet, puteti afla cum puteti obtine si dumneavoastra fonduri nerambursabile pentru dezvoltare rurala prin PNDR. Au fost alocati 50.000.000 Euro – pentru implementarea standardului privind prelucrarea laptelui crud, 84.657.531 Euro – pentru finantarea proiectelor care vizeaza investitii pentru procesarea si marketingul produselor agricole care proceseaza materii prime, si 10.000.000 Euro – pentru finantarea altor tipuri de proiecte care vizeaza investitii pentru procesarea si marketingul produselor agricole care proceseaza  materii prime. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 123 este de 3.000.000 Euro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premiu pentru fisc

Agentia Na­tio­nala a Functionarilor Publici a premiat fiscul sibian. Proiectul ”Fiscul sibian – un partener de incredere”, inscris in competitie de catre Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu, a fost premiat cu Men­tiune in cadrul sectiunii ”Im­plementarea unor meca­nis­me de comunicare institu­tio­nala in slujba cetateanului”. Sta­tiunea Neptun-Olimp a fost gazda […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro