Fonduri nerambursabile pentru „Mestesuguri Artistice Traditionale”, olimpiada celor mici

Hila Ovidiu

CNM Astra a inceput primavara cu dreptul. Institutia de cultura a castigat inca un concurs de prioecte cu finantare nerambursabila. Olimpiada Nationala „Mestesuguri Artistice Traditionale” a fost proiectul declarat castigator de catre Administratia Fondului Cultural National.

Inceputul de primavara a venit cu realizari financiare pentru Complexul National Muzeal Astra. Aproape 58 de mii de lei este suma nerambursabila pe care muzeul a obtinut-o in urma celei de-a treia sesiuni de proiecte culturale depuse la AFCN. Proiectul desemnat castigator cu aproape 90 de puncte este olimpiada de mestesuguri traditionale. Olimpiada va avea loc in perioada 3-5 aprilie si este o parte integranta a programului de revitalizare si recuperare a patrimoniului imaterial din cadrul programului „Tezaure Umane Vii”. Acest program are ca scop constientizarea populatiei cu privire la valorile civilizatiei populare romanesti. In ceea ce ii priveste pe elevi, pentru ca ei sunt punctul central al olimpiadei, aceasta are ca scop imbogatirea talentului si a apritudinilor de a produce arta populara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doamnele au reducere la ACR

Doamnele care au masina, au si reducere. De 1 si 8 martie, soferitele primesc reduceri mari daca devin membre ale Asociatiei Automobil Clubul Roman. In dorinta de a oferi un cadou doamnelor aflate la volan, Automobil Clubul Roman a hotarat ca in perioada 1 – 8 Martie 2012, toate doamnele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro