Fonduri europene pentru irigatii

Hila Ovidiu

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit pune la dispozitia fermierilor, suma de 25,5 milioane de euro, fonduri alocate prin Masura 125, pentru finantarea proiectelor de irigatii si lucrari de imbunatatiri funciare. Fondurile pot fi accesate in perioada 3 – 28 septembrie.

APDRP pune la dispozitia fermierilor, in perioada 3 – 28 septembrie, fonduri europene nerambursabile pentru finantarea proiectelor de irigatii si lucrari de imbunatatiri funciare, in valoare de 25,5 milioane de euro. Aceste tipuri de investitii pot primi pana la 1 milion euro, suma care acopera 100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru investitiile de utilitate publica ce deservesc intreaga comunitate. Pentru investitiile de utilitate publica ce deservesc doar o parte din comunitate, sprijinul financiar nerambursabil este de 75% din totalul cheltuielilor eligibile. In acest caz, ajutorul public acordat nu va putea depasi 750.000 euro pentru un proiect. Plafonul minim acceptat pentru un proiect finantat prin Masura 125 este de 5.000 de Euro. Aceasta suma reprezinta valoarea totala eligibila a proiectului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Luati loc, va rog!

Este inca vara, temperaturile sunt  cum nu se poate mai potrivite iar sibienii adora sa stea sa se relaxeze in parc. In sprijinul lor vine si municipalitatea care amplaseaza in oras alte 400 de bancute noi-noute. Acestea vor fi amenajate in spatii noi sau le vor inlocui pe cele existente […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro