Focus on the road, campanie a Politiei Rutiere

Hila Ovidiu

E saptamana de foc pentru politistii rutieri din 28 de state membre ale Uniunii Europene. La Sibiu au loc actiuni de constientizare a participantilor la trafic cu privire la pericolele la care se expun atunci cand incalca regulile de circulatie.

Politistii spun ca in perioada in care se desfasoara actiunea vor scoate de la naftalina aparatele radar. Oamenii legii spun ca neatentia in conducere este indirect principala cauza generatoare de accidente rutiere. Ca si cauza principala neatentia a stat la baza producerii a 11 evenimente rutiere numai de la inceputul anului si pana in prezent. In urma acestora 3 persoane au fost grav ranite si alte 14 s-au ales cu rani usoare.

Politistii ii sfatuiesc pe sibieni ca, atunci cand sunt la volan, sa nu foloseasca telefonul mobil ci dispozitivele hands free, sa nu caute diverse obiecte prin masina, sa nu umble la sistemele radio sau gps. Acestea tebuiesc setate inainte de inceperea calatoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar plasat sub control judiciar

Tanarul care a atacat un sibian in Piata Unirii din oras scapa de gratii. Judecatorii au decis cercetarea lui sub control judiciar. Minorul in varsta de 17 ani prins de politistii sibieni dupa ce a talharit un sibian in centrul orasului a fost lasat liber de catre judecatori. Magistratii au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro