Firu, sef la ISJ

Hila Ovidiu

Stefan Firu a castigat concursul pentru postul de Inspector Scolar General. Acesta este deja la cel de-al doilea mandat in fruntea Inspectoratului Scolar. Examenul a constat dintr-o proba scrisa, evaluarea planului managerial, prezentarea cv-ului si testarea cunostintelor de legislatie.

23.03.2015 13:48Stefan Firu a reusit sa promoveze cu brio examenul pentru sefia Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu. Concursul s-a desfasurat la Ministerul Educatiei si a constat dintr-o proba scrisa, evaluarea cv-ului, prezentarea ofertei manageriale si testarea cunostintelor de legislatie. Seful de la ISJ spune ca a fost unul dintre cele mai grele examene ale vietii sale, dar ca este bucuros ca a reusit sa il promoveze cu brio. Urmatoarele posturi scoase la concurs de catre Minister sunt cele de inspector adjunct si manager la Casa Corpului Didactic. Pentru cele doua posturi vacante dosarele se pot depune la Sediul Inspectoratului Scolar in perioada 25 martie-5 aprilie. Probele de concurs vor fi desfasurate tot la Bucuresti, la ministerul de resort. Acestea vor avea loc in perioada 20 aprilie-29 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Animale noi la Zoo

Inca 4 noi suflete au imbogatit familia de exemplare a Gradinii Zoologice din Sibiu. Este vorba despre 3 broaste testoase de dimensiuni impresionante si un varan. Ele se adauga deja animalutelor devenite vedeta cum ar fi jaguarii Mai si Mihai, tigrul Baghera sau puiul de maimutica nascut in captivitate acum […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro