Filmul Mo, cu Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, se vede pe 9 octombrie la Sibiu

alin

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir vin la Sibiu miercuri, 9 octombrie, de la ora 20:45, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, pentru a prezenta, în avanpremieră, MO.

SINOPSIS: Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.

Un film cu Dana Rogoz, Răzvan Vasilescu și Madalina Craiu.

Trailer: https://youtu.be/NLvMzhzfWk8

”Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir.

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo” a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo iar în România a rulat în avanpremieră la TIFF.

Începând cu data de 4 octombrie, ”Mo” va rula în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.

Parteneri media: Realitatea de Sibiu, Eveniment TV, Sweet TV, Eveniment FM, sibiu-turism.ro, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Eveniment Online, sibiu-online.com, Sibiul în imagini, Fest.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 600 de cursanti la Scoala Populara de Arte din Sibiu

Scoala Populara de Arte si Meserii Ilie Micu din Sibiu a “furat startul” la deschiderea noului an de invatamant. Desi in mod normal cursurile incep de la 1 octombrie, festivitatea specifica a avut loc luni. anul acesta vor deslusi tainele artelor peste 600 de cursanti. Favoritele candidatilor pentru acest an […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro