Fiii satului revin la Rasinari in weekend

stiri redactie

Se anunta un weekend cu petrecere si voie buna la Rasinari! Fiii satului se intorc acasa! Evenimentul dedicat special rasinarenilor incepe sambata la bisercica Sfantul Ilie din sat si continua cu primirea fiilor inapoi acasa, parade populare, conferinte, spectacole de teatru iar mai apoi, pe scena din mijlocul satului, cu spectacole de muzica populara. Vor urca pe scena Ansamblul Caluserii din Rasinari, Mariana Deac, corul rasinarenilor, ansambluri folclorice din Brasov si Arges si alti invitati speciali.

In zona va fi amenajat si un targ de produse traditionale si mestesugaresti iar, pentru iubitorii de arta populara vor fi organizate ateliere de pictura, dansuri populare si tesut la razboi. Pasionatii de cultura se pot delecta cu tururi ghidate la obiectivele culturale ale localitatii.

Distractia continua si duminica insa numai dupa slujba si dupa depunerile de coroane de la Monumentul Eroilor.

Imediat dupa pranz incep demonstratiile gastronomice iar participantii sunt imbiati la telemea, unt, jintita si nelipsita tocana de oaie la ceaun. Dupa ora 17.00 pe scena special amenajata vor urca artisti locali si nationali.

Fiii satului de la Rasinari se incheie cu un spectaculos foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectele pentru amenajarea Cibinului si strazii Calea Dumbravii, in faza de precontractare

Se anunta un weekend cu petrecere si voie buna la Rasinari! Fiii satului se intorc acasa! Evenimentul dedicat special rasinarenilor incepe sambata la bisercica Sfantul Ilie din sat si continua cu primirea fiilor inapoi acasa, parade populare, conferinte, spectacole de teatru iar mai apoi, pe scena din mijlocul satului, cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro