Festivalul medieval implineste 14 ani

Hila Ovidiu

Inceputul de weekend vine cu o noua editie a Festivalului Medieval Cetati Transilvane de la Sibiu. Parada medievala va incepe de pe strada Cetatii si va ajunge in Piata Mare. Acolo vor avea loc mai multe spectacole pe toata perioada derularii festivalului.

inxDaca e ultimul weekend din august, e clar! Incepe festivalul medieval Cetati Transilvane. Editia de anul acesta este una cu totul speciala. Festivalul a ajuns deja la varsta eliberarii buletinului. Pe langa celebra parada a domnitelor si cavalerilor editia de anul acesta vine cu iarmaroc in Piata Mare, statui vivante si demonstratii de dresura de pasari de prada. La iarmaroc si-au anuntat prezenta artizani din toata tara. Cei mici vor avea si ei o sectiune speciala. In diminetile de sambata si duminica pentru ei vor avea loc spectacole de teatru si dans. Cireasa de pe tort sunt insa Carros de Foc Spania. Trupa de teatru stradal a devenit cunoscuta in toata lumea pentru spectacolele impresionate cu marionete si care alegorice. Va avea doua reprezentatii la Sibiuy. Prima dintre ele, spectacolul Salvador este programat pentru ziua de vineri iar cel de-al doilea, Druida de Jagul, va avea loc sambata in a doua zi de festival. Nu lipsesc conferintele si bineinteles demonstratiile de mestesuguri specifice evului mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumetii montane in siguranta

Bucurosi de ultimele zile de vara si satui parca de atata mare si plaja, romanii dau iama in statiunile montane. Oamenii nu se gandesc insa ca muntele poate fi cel putin la fel de periculos ca si marea. Jandarmii montani ne spun ce trebuie sa facem pentru a avea un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro