Festivalul “Vara Vara Primavara” revine

Hila Ovidiu

Cea de-a XVI-a editie a Festivalului- Concurs al Tinerilor Interpreti de Muzica Populara „Vara, Vara, Primavara” se va desfasura in perioada 21-23 martie la Sibiu. La evenimentul organizat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale „Cindrelul – Junii” Sibiu, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, împreuna cu Cercul Militar Sibiu vor participa interpreti din aproape 20 de judete ale tarii.

Festivalul- Concurs al Tinerilor Interpreti de Muzica Populara „Vara, Vara, Primavara”  se va desfasura in perioada 21-23 martie. Cea de-a XVI-a editie a festivalului este organizata de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale „Cindrelul – Junii” Sibiu, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, impreuna cu Cercul Militar Sibiu. Festivalul „Vara, Vara, Primavara” este dedicat interpretilor de muzica populara din tara si din diaspora si se concretizeza intr-o rampa de lansare a tinerilor solisti care promoveaza cantecele si implicit zona etnofolclorica de provenienta. Ca de obicei, si in acest an au fost invitati interpreti din aproape 20 de judete ale tarii, iar organizatorii au pregatit o serie de surprize si momente speciale pentru iubitorii cantecului autentic romanesc. Dupa preselectia din  din data de 21 martie, vor intra in competitie, in fata publicului si a juriului cei mai valorosi solisti. Se vor acorda distinctii precum Marele Premiu, Premiul I, Premiul II, Premiul III, doua Mentiuni, Premiul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale “Cindrelul – Junii” Sibiu si Premiul Cercului Militar Sibiu concurentilor ce poseda calitati vocale deosebite, interpreteaza piese autentice si etaleaza costume originale. Intrarea se face pe baza de bilete. Acestea se pot procura de la Cercul Militar Sibiu,  Bulevardul Victoriei, nr. 3-5, intre orele 10.00-18.00, la pretul de 15 lei bucata. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Maghiarilor marcata la Sibiu

Biroul Cultural Maghiar din Sibiu va marca ziua de 15 martie, Ziua Internationala a Maghiarilor, printr-o ceremonie de depuneri de coroane in Parcul Petofi. De asemenea, in data de 17 martie va fi organizat un program artistic la care vor participa si reprezentanti de marca ai comunitatii maghiare. Maghiarii din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro