Festival de teatru

Hila Ovidiu

Sibiu International Fringe Festival si-a deschis din nou portile la Sibiu. Se afla deja la cea de-a IX-a editie. Manifestarile culturale din acest an au si un scop caritabil. Banii stransi din donatii vor merge catre actorul Radu Batâr. Acesta sufera de cancer si are nevoie de tratamente in strainatate.

fringe

Festivalul teatrelor independente ia pentru a IX-a oara startul la sibiu. Editia de anul acesta aduce in spatii neconventionale artisti renumiti, dansatori si cantareti de prima mana si bineinteles, cele mai bune piese teatrale. Cireasa de pe tort pentru aceasta editie va fi spatiul de joc din Padurea Dumbrava. Ba mai mult, editia din acest an se desfasoara sub un scop maret: strangerea de fonduri pentru actorul Radu Botar, lovit de o cumplita boala. Pentru a castiga lupta cu necrutatorul cancer, tanarul are nevoie de tratamente foarte costisitoare in strainatate. Printre numele mari care se vor intalni cu publicul in aceasta editie a festivalului se numara si Oana Pellea. Dupa succesul de anul trecut, si editia care tocmai a debutat vine cu teatru de apartament. Locatia din sibiu este una speciala, situata in zona TargulVinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Clasarea patrimoniului cultural

S-a trecut la clasarea patrimoniului cultural national. Este practic una dintre putinele modalitati de protejare si evidenta a bunurilor culturale mobile detinute de muzee culte religioase si chiar persoane fizice. Pana in acest moment la sibiu au fost clasate peste 3100 de obiecte. La momentul de fata in judetul sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro