Feriti-va de accidente rutiere

Hila Ovidiu

Tot mai multi biciclisti devin victime ale accidentelor rutiere, deoarece nu poarta veste reflectorizante, pentru a putea fi vazuti usor de catre soferi, iar multi consuma si bauturi alcoolice. Pentru a evita orice fel de incidente nedorite, politistii rutieri sibieni le recomanda tuturor participantilor la trafic sa respecte cu sfintenie regulile rutiere.

Politistii rutieri fac apel catre soferi sa respecte toate regulile de circulatie, pentru a evita astfel producerea de evenimente rutiere nedorite. Oamenii legii ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa se deplaseze cu o viteza adaptata la conditiile de trafic, sa respecte regulile de prioritate, sa nu se aventureze in depasiri hazardate si, mai ales, sa nu consume alcool inainte de a urca la volan. Insa nu doar soferii sunt in atentia politistilor rutieri. Conducatorii de vehicole pe doua roti si pietonii sunt de asemenea predispusi la victimizare in accidente rutiere, daca nu respecta cateva reguli elementare. Aceste masuri au, in primul rand, un caracter preventiv si de constientizare a participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a nerespectarii prevederilor legislatiei rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asigurati-va autoturismele

Parcati-va autoturismul in locurile special amenajate si bine iluminate, si nu uitati sa incuiati usile si geamurile. Si sa nu lasati obiecte de valoare la vedere, pe banchete sau pe bord, deoarece astfel veti deveni victime sigure ale hotilor. Zilnic politistii sibieni se confrunta cu numeroase cazuri de furturi din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro