Femeile din ALDE Sibiu, apreciate şi avansate la nivel naţional

stiri redactie

Conferința organizației de femei a OFLDE s-a desfășurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Păltiniș. Organizația s-a reconfigurat, și-a stabilit strategia pentru următoarea perioadă și s-a reunit cu obiective care vizează obținerea performanțelor sub un altfel de politică, respectiv aceea a implicării și a respectului față de valori și educație. Din partea ALDE Sibiu a participat doamna Daniela Kruppa, preşedinte al OFLDE Sibiu, care a fost numită membru în Biroul Politic Naţional al OFLDE, iar din partea OFLDE Mediaş a participat doamna Ioana Cristina. „Foarte mulți nu înțeleg politica și o fac doar să le fie bine. Nu am fost niciodată o activistă, mă deranjează lingușeala și camarila de partid. Dragi femei, ați venit în politică să faceți ceva și să impuneți o minimă morală. Ca să ne depășim limitele, avem întotdeauna nevoie de educație”, a spus Norica Nicolai – președinte OFLDE România. Femeile liberal democrate au fost onorate de prezența președintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu, dar și a secretarului general Daniel Chițoiu.
            Președintele Călin Popescu Tăriceanu și-a exprimat mulțumirea și aprecierea față de modul în care femeile liberal democrate înțeleg să se implice și le-a promis susținerea pe criterii de competență. „Fiind liberal, nu sunt pentru conceptul de a defini cote în ceea ce privește reprezentarea procentuală a femeilor. Însă, femeile generează empatie de ordin social și soluția ar fi ca acestea să se implice benevol și nu pe cote sau pe ordin numeric.
Știu că Europa promovează acest concept, dar eu voi fi bucuros să știu că femeile ocupă un rol important, eligibil în funcție de competențe și în funcție angrenarea fiecăreia în viața politică.
Știu că nu vă feriți de responsabilități și vă rog să ne ajutați ca România să devină locul unde să ne placă să trăim”, a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

Începând cu data de 15 și până pe 18 octombrie, orașul Călimănești găzduiește etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția la startul căreia se vor alinia reprezentanți ai tuturor armelor Ministerului Afacerilor Interne este organizată de către Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al Ministerului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro