Femeie inselata prin metoda „Accidentul”

Zi de marti cu ghinion pentru o batranica din Rasinari. Femeia a fost inselata prin metoda “Aaccidentul”. Infractorii au pagubit-o de suma de 10 mii de lei. Cand si-a dat seama ca a fost inselata, femeia a luat legatura cu politistii. Oamenii legii  incearca acum sa dea de urma faptasilor.

A fost martea neagra pentru o femeie in varsta de 77 de ani din Rasiari care a fost pagubita prin metoda „accidentul” de suma de 10 mii de lei. Un necunoscut a sunat-o in miez de noapte si a anuntat-o ca fiica ei a produs un accident de masina iar pentru a scapa „basma curata” are nevoie de 15.000 de lei pentru a inchide gura victimei.

Buimaca de somn si speriata de cele auzite la telefon femeia nu a mai stat pe ganduri si i-a dat banii unui alt necunoscut venit din partea celui cu care vorbise la telefon. Abia dupa o ora batranica si-a dat seama ca a fost victima unei inselaciuni. Femeia a anuntat politia.

La momentul de fata oamenii legii au deschis o ancheta si incearca sa ii prinda pe cei care au inselat-o pe femeie. Oamenii legii spun insa ca astfel de fapte pot fi cu usurinta prevenite daca oamenii refuza sa dea bani necunosacutilor indiferent de motivul invocat de acestia.

Politistii spun ca in situatia in care cineva va suna si va spune deja celebra poveste cu faptul ca cineva drag a facut accident, este bine sa va pastrati calmul, sa contactati persoana despre care se presupune ca a fost accidentata sau este vinovata de producerea accidentului si sa refuzati cu vehementa sa dati sume de bani. Politistii, procurorii sau medicii nu au niciun drept sa ceara sume de bani.

No Comment

Leave a Reply

*

*