Femeie injunghiata in fata Aeroportului

Hila Ovidiu

O femeie de aproximativ 45 de ani a fost injunghiata in fata fostului termina al Aeroportului International Sibiu. Victima a fost dusa de urgenta la spital si operata pentru a-i fi salvata viata. O femeie a fost injunghiata in cursul acestei zile in fata Aeroportului International Sibiu in zona fostului terminal. Victima se intorsese din Germania unde lucrase ca asistenta medicala. La coborarea din avion a fost asteptata de fostul sot si de fiica sa. Barbatul a devenit agresiv la momentul la care femeia i-a spus ca nu vrea sa se impace cu el. A aruncat pe jos florile pe care i le adusese si a scos cutitul. Intr-o fractiune de secunda femeia zacea pe jos intr-o balta de sange. Cel care a anuntat autoritatile a fost un taximetrist care se afla in zona si a fost alarmat de tipetele fetei. Cea care i-a acordat primele ingrijiri medicale victimei a fost chiar fiica acesteia voluntar SMURD.

Victima a fost de urgenta transportata la spital. A intrat direct in sala de operatie.

Procurorii au preluat deja cazul si l-au audiat pe agresor. Acesta le-a spus politistilor ca a injunghiat-o pe femeie pentru ca nu vrea sa se impace cu el.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Tineretului

Zilele Tineretului vin in acest an cu spectacole pentru toti tinerii din judet. Evenimentele debuteaza vineri la Sibiu si continua sambata la Rasinari. Zilele Tineretului editia 2016 se va tine anul acesta la Sibiu si Rasinari. Vor fi spectacole de teatru si concerte cat cuprinde. Invitata speciala este artista AMNA. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro