Femeie de 50 de ani, diagnosticata cu gripa

Un nou caz de  gripa confirmat la Sibiu. victima este o femeie in varsta de 50 de ani. Aceasta este in stare grava, internata pe sectia de Terapie Intensiva, la Spitalul Judetean Sibiu.

Institutul Cantacuzino confirma un nou caz de gripa. Este vorba despre o femeie din Sibiu. pacienta in varsta de 50 de ani este tratata la Spitalul Judetean pe sectia de Terapie Intensiva.

Femeia a ajuns la spital in data de 3 februarie in stare grava. A fost intubata si de atunci medicii lupta clipa de clipa pentru a-i salva viata.  Si la momentul de fata aceasta este ventilata mecanic. In sezonul de iarna 2018-2019 numarul imbolnavirilor cu gripa din Sibiu a ajuns la 7 dintre care un caz a fost soldat cu deces. La nivel national pana vineri dimineata au fost declarate decedate mai bine de 90 de persoane bolnave cu gripa.

Pentru a evita imbolnavirile medicii le recomanda celor cu imunitate scazuta, cu boli cronice sau celor cu varste inaintate care nu s-au vaccinat impotriva gripei sa evite zonele cu aglomerari de populatie, sa foloseasca substante care ajuta sistemul imunitar, sa consume alimente bogate in vitamina C, sa respecte cu strictete recomandarile legate de igiena personala si sa se prezinte la medic de la inca de la primele simptome ale bolii.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS