Femeie batuta in plina strada pentru ca nu a traversat mai repede

Caz socant la Sibiu. O femeie sustine ca a fost atacata de o necunoscuta, pe strada, cu o bata de baseball si lovita in zona abdomenului. Victima spune ca agresoarea a lovit-o pentru ca nu ar fi traversat suficient de repede strada. Patania femeii a iscat valuri de indignare in mediul on line, mai ales ca presupusa agresoare ar putea fi din Valcea, judet pentru care sibienii au o aversiune extrem de pronuntata.

Incidentul a avut loc, se pare, pe strada Sureanu unde, o femeie, in timp ce se plimba alaturi de cei doi copii, de 1 si 4 ani, a fost agresata de catre o soferita pe motiv ca nu traverseaza strada mai repede. Femeia agresata le-a spus anchetatorilor ca agresoarea a coborat din masina cu o bata si a incercat sa o loveasca in cap dupa care a lovit-o in abdomen.

Femeia batuta pe trecerea de pietoni a depus plangere la politie.

Subiectul a capatat amploare dupa ce patania sibiencei a fost povestita si pe paginile de socializare destinate mamicilor. In cele mai multe cazuri, subiectul a indignat, culmea, nu prin faptul ca nimeni nu a intervenit ci prin faptul ca presupusa agresoare circula cu o masina cu numere de Valcea si, prin urmare, ar putea proveni din respectivul judet. De mai multi ani de zile este recunoscuta aversiunea sibienilor fata de cei proveniti din judetul vecin.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS