Femei filmate in timp ce sustrageau haine din containerele sociale

V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu hainele pe care le duceti la containerele sociale? Daca nu, va aratam noi! Se fura de catre anumiti cetateni certati cu regulile bunului simt. Doua individe au “atacat” intr-o seara containerele de pe strada Siretului.

Daca v-ati imaginiat vreodata ca hainele pe care la duceti la containerele sociale ajung intotdeauna la persoane care au cu adevarat nevoie de ele, sa stiti ca v-ati inselat! Articolele vestimentare si incaltaminte ajung la persoane cu nevoi speciale doar cand nu sunt furate de catre hoti.

Pe strada Siretului o sibianca a filmat in timpul serii doua individe care reusesisera se deschida prin spate unul din containere si probau de zor haine indesand in plase si saci cele care le erau pe plac. Culmea este ca, dupa vestimentatie cele doua nu pareau a fi persoane ale strazii sau femei care sa aiba cu adevarat nevoie de respectivele piese vestimentare.

Pe site-urile de socializare si paginile de vanzari au circulat adesea zvonuri si mesaje de la fete care spuneau ca si-au vazut pe internet puse la vanzare hainele pe care le donasera. Asa ca este foarte posibil ca pentru cele doua femei surprinse in imagini furtul hainelor din containere sa se fi transformat intr-o afacere profitabila.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS