FEMEI DISPARUTE! DACA LE VEDETI SUNATI LA 112!

studio

Politistii sibieni incearca sa dea de urma a doua femei disparute de la domiciliu. Cetatenii care pot oferi informatii despre acestea sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze gratuit numarul de Urgenta 112.

Este vorba despre Ciovica Paraschiva-Tatiana, de 54 de ani din localitatea Arpasu de Sus, sat Nocrich si Stanca Cristina Anamaria, de 24 de ani, din Cornatel, comuna Rosia. In cazul primei femei, disparitia a fost remarcata in data de 14 iulie a acestui an. Femeia are 1,60 m inaltime, 50 kg, par scurt, carunt, ochii caprui, lipsa danturii din fata, maxilarul superior. Ca semn particular, are o rana dupa urechea stanga. La data disparitiei purta un maiou negru, pantaloni negri cu dungi albe si slapi de culoare roz. Tanara de 24 de ani a disparut de la domiciliu in luna martie 2006. Femeia are o inaltime de 1,70 m, constitutie slaba, par saten, posibil vopsit, fir drept, ochi caprui, ten deschis. Are strabism la ochiul stang si o cicatrice de la operatie de apendicita. Pe frunte in partea dreapta are o cicatrice de aproximativ 1 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PRIMA PIATA VOLANTA DIN SIBIU VA FI LA SALA TRANSILVANIA

Veste buna pentru producatorii din judetul Sibiu. 50 de fermieri si cultivatori de legume isi vor putea vinde marfa intr-o piata volanta in parcare la Sala Transilvania. De organizare si dotarile necesare se va ocupa Consiliul Judetean. Norocosii care vor prinde aici o masa, nu vor plati nici o taxa. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro