Fara violenta!!!

Hila Ovidiu

Liceenii au spus “NU VIOLENTEI” intr-o maniera inedita. Pictati pe fata, simuland urme ale violentei, tinerii au mers de la Liceul de Arta pana la Colegiul Goga si au impartit pliante tuturor sibienilor pe care i-au intalnit in cale.

Zeci de liceeni au ales sa se implice in actiunile organizate de catre politistii de la Prevenire in cadrul Saptamanii Prevenirii Criminalitatii. “Inarmati” cu body painting-uri tinerii au pornit de la Liceul de Arta catre Colegiul National Octavian Goga. Pe drum au impartit pliante cu mesaje antiviolenta. Mai in gluma mai in serios, tinerii artisti au reusit sa traga un semnal de alarma cu privire la fenomenul violentei indiferent ca aceasta este manifestata in strada, in familie sau chiar la scoala. Saptamana Prevenirii Criminalitatii a debutat luni insa actiunile vor continua si in perioada urmatoare. Miercuri politistii vor fi alaturi de elevii de la Ghibu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Din 5 octombrie se depun dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei

Se depun dosarele pentru obtinerea ajutorului de incalzire a locuintei. Atentie insa! Vor primi banii doar cei care indeplinesc toate conditiile cerute de lege. Anul trecut 50 de persoane au fost nevoite sa returneze sumele acordate pentru ca nu se incadrau in limitele legale! De saptamana viitoare Serviciul de Asistenta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro