FĂRĂ ŞANSE DE SUPRAVIEŢUIRE!

studio

Barbatul care marti seara a fost transportat cu elicopterul la un Spital din Targul Mures, este in stare critica. Medicii spun ca sansele de supravietuire sunt mici. Tanarul se afla impreuna cu alti 2 colegi in camera motoarelor de la Telecabina Balea cand s-a intoxicat cu o substanta periculoasa. Colegii sai au avut insa mai mult noroc si deja au fost externati.

Tanarul de 19 ani care s-a intoxicat cu tricloretilena la Balea Cascada, este internat in continuare la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures. Joi dimineata, medicii au declarat ca sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire. Muncitorul a fost preluat de un elicopter SMURD marti seara, de la Balea Cascada, si internat la Reanimare.
”Pacientul este intr-o stare foarte grava in urma ingestiei unei substante toxice. Prognosticul este absolut rezervat, pacientul este protezat respirator”, a declarat medicul Florin Gomotirceanu, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures.
Ceilalti doi barbati, care au fost dusi la spitalul din Sibiu, au fost edeja externati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UN NOU MAGAZIN HAMBA A FOST DESCHIS ÎN ŢIGLARI

Lactofarm Hamba a deschis al 8-lea magazin. Acesta se afla pe Strada Cuptorului in cartierul Tiglari. SC Mezeluri Hamba SRL este distribuitor de produse din carne brevetate pentru protectia organismului uman. Societatea comercializeaza produse din carne obtinute printr-un procedeu brevetat de catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci privind […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro