Fara permis, de 1 Mai

Hila Ovidiu

Distractia de 1 Mai s-a sfarsit la politie pentru un tanar de 22 de ani din Sibiu. Baiatul a urcat la volan desi stia foarte bine ca nu poseda permis de conducere, si a avut ghinionul sa fie oprit in trafic de catre un echipaj al Politiei Rutiere. Pentru inconstienta de care a dat dovada, tanarul s-a ales cu dosar penal.

 

De 1 mai, un tanar putin trecut de 20 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a avut curajul sa urce la volan, desi nu avea permis. Dupa distractia din mini-vacanta, baiatul nu s-a gandit nicio clipa la ce riscuri se expune urcand la volan fara permis, sau la faptul ca ar putea fi prins de catre politisti. S-a inselat amarnic. Oamenii legii l-au oprit pentru un control si au constatat ca baiatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ponta vrea sa schimbe prefectii!!!

Nici nu si-a primit votul de incredere dar are planuri mari. Actualaul sef al Guvernului vrea sa modifice multe legi adoptate de catre fostii guvernanti. Acesta doreste de asemenea sa trimita acasa actualii prefecti si secretari de stat. Premierul desemnat Victor Ponta se declara pus pe fapte mari. De ziua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro