Fara munca la negru sau la gri, bugerul tarii ar fi dublu

Hila Ovidiu

Munca la negru si munca la gri sunt doua dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta tara noastra la ora actuala. Este declaratia sefului ITM Sibiu, Francisk Toroc. Acesta a mai spus si ca, daca cele doua probleme ar fi rezolvate bugetul tarii s-ar dubla.

La 1 mai se impl;ineste exact un an de zile de cand ITM Sibiu alaturi de alte institutii locale porneau intr-o adevarata vanatoare de agenti economici care angajau muncitori la negru. Au fost descoperite 400 de cazuri de forma de munca fara forme legale. Seful ITM sibiu mai este de parere si ca daca evaziunea fiscala realizata prin munca la negru si munca la gri ar fi stopata in proportie de suta la suta probabil bugetul tarii s-ar dubla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razvan Pop, consilier local

Consilier local pentru o luna. Istoricul Razvan Pop a fost joi investit in aceasta functie, el urmand sa il inlocuieasca pe fostul consilier Eugen Mitea. Mandatul sau este unul foarte scurt, dat fiind faptul ca luna viitoare in ultima saptamana consilierii locali din acest mandat isi mai dau intalnire pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro