Fara lacate prinse de balustradele Podului Minciunilor

Hila Ovidiu

Lacatele de pe Podul Minciunilor vor fi date jos! Directia Judeteana pentru Cultura a trimis Primariei o adresa prin care semnaleaza pericolul la care este expus podul sibian din cauza greutatii celor cateva sute de lacate. Sibienii care le-au pus acolo si le pot recupera pana in data de 15 iunie.

image

Indragostitii isi pot lua “adio” de la toate lacatele pe care le-au prins de Podul Minciunilor. Municipalitatea a fost somata sa le dea jos pentru a nu pune in pericol aspectul si rezistenta podului. Reprezentantii primariei spun insa ca pana la jumatatea lunii iunie ii asteapta pe posesorii de drept ai lacatelor sa vina si sa si le recupereze chiar de pe pod, din locurile in care le-au prins. Numarul lacatelor amplasate pe balustradele podului ajunge in prezent la cateva sute.
Podul Minciunilor este un obiectiv turistic emblematic pentru Sibiu. De numele acestuia se leaga povesti si legende care il transforma intr-un obiectiv turistic pe care niciun vizitator nu il rateaza. Este practic primul pod din fonta din Romania, dat in folosinta in 1859.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Motociclisti accidentati

Motociclistii exista in trafic…dar soferii nu tin cont de asta. 2 accidente rutiere au avut loc in Sibiu pe fondul neacordarii de prioritate motociclistilor. Primul accident s-a petrecut la orele pranzului pe Scoala de Inot cand un barbat de 40 de ani, in timp ce conducea, intr-o intersectie nu a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro