Familiile victimelor pot depune solicitările de ajutor la Agenţiile de Plăţi şi Inspecţie Socială

Hila Ovidiu

Solicitările vizând acordarea ajutorului de urgenţă de la Guvern pentru familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv se depun la Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială sau, în Bucureşti, la Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Rudele celor care au fost răniţi în incendiul din 30 octombrie din clubul Colectiv pot depune solicitările pentru ajutorul garantat de Guvern la Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială sau, în Bucureşti, la Agenţia Naşională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, potrivit unor surse guvernamentale.Aceleaşi surse susţin că echipele sunt pregătite să meargă în întâmpinarea familiilor pentru ca acestea să „nu fie puse pe drumuri”.Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a declarat, la începutul şedinţei de Guvern de luni, că plata acestor sume urmează să se facă în maximum 5 zile de la primrea solicitării, adăugând că au fost înregistrate mai multe solicitări din partea familiilor pacienţilor transferaţi în străinătate, precum şi solicitări din partea familiilor celor 83 de pacienţi care sunt acum internaţi în spitalele din ţară.

mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul orasului imbraca straie de sarbatoare

Sibiul imbraca deja haine de sarbatoare. In Piata Mare si Piata Mica s-a trecut deja la iluminatul festiv. Aici luminitele vor fi pornite din 20 noiembrie. In restul orasului iluminatul de sarbatori va fi pornit treptat, pe cartiere. Sibienii au inceput deja numaratoarea inversa pentru sarbatorile de iarna. Municipalitatea imbraca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro