Familia Brukenthal din nou acasa

Hila Ovidiu

Sophia si Samuel von Brukenthal s-au intors dupa cateva secole la Sibiu. Imbracati in haine de epoca acestia au parasit pentru cateva zeci de minute palatul ce le poarta numele si au dat o fuga pe la Primarie. Aici s-au intalnit cu edilul orasului. Sibienii il vor putea intalni pe baron si pe sotia sa.

Dupa secole de absenta baronul si sotia sa au readus farmecul epocii la Sibiu. Cei doi au putut fi zariti in palatul cu acelasi nume pentru inceput, iar mai apoi in apropierea acestuia. Asa cum era de astetat pentru o familie nobila, cei doi soti au plecat la promenada insotiti. Daca tot au iesit in oras cei doi au mers in vizita si la edilul orasului. In pielea celor patru personaje au intrat 2 angajati ai Muzeului National Brukenthal si alte doua tinere care au muncit enorm pentru a se descurca perfect in aceste roluri. Tinutele lor au fost create in stilul epocii, dar dupa portretele protagonistilor. Incantati de noua lume pe care o descopera baronul, sotia acestuia si cei doi insotitori au dat si interviuri.Proiectul este unul dintre cele mai importante realizate de catre reprezentantii Muzeului National Brukenthal, cu ocazia anului baroc. Sibienii ii vor putea pe Samuel von Brukenthal, sotia sa si cei doi apropiati ai acestora cu ocazia Noptii Muzeelor cand cei patru vor fi gazde la Palatul brukenthal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La Sibiu Politia va fi ajutata de Garfield

Caravana Garfield, va ajunge sambata la Sibiu. Personajul din desene animate impreuna cu politistii sibieni vor fi alaturi de copiii care se vor afla in Zona Comerciala Selimbar. Sambata Garfield va face fotografii cu toti copiii, si vor avea loc ateliere de creativitate. Cei prezenti vor participa la jocuri si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro