Extindere si modernizare la Scoala 18

Hila Ovidiu

Au inceput lucrarile de extindere si modernizare a Scolii nr. 18. lucrarile vor dura 9 luni. Acestea vor fi realizate pe fonduri structurale iar costul lor depaseste 2,7 milioane de lei.

La Scoala nr. 18 corpul existent va fi extins prin constructia unui spatiu de aproape 300 de metri patrati care va fi folosit pentru amenajarea a 5 noi sali de clasa. Acestea se vor adauga la cele 16 deja existente. Dupa finalizarea acestor lucrari nu va mai fi necesara desfasurarea orelor de curs si in cursul dupa amiezei. Corpul de cladire existent va beneficia de reorganizarea grupurilor sanitare, de pardosele noi, de tencuieli si zugraveli interioare refacute dar si de reabilitare termica. La final vor fi dotate laboratoarele de limbi moderne si cel de informatica. Contractul de lucrari este finantat din fonduri europene si are o valoare de 2.728.000 lei. Lucrarile de vor incheia peste 9 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cursuri de ingrijire batrani

Cei care isi doresc sa invete sa ingrijeasca batrani au sansa de a se califica in acest domeniu. Crucea Rosie Sibiu cauta 10 persoane dornice sa invete sa ingrijeasca batrani la domiciliu. Doritorii trebuie sa plateasca o taxa de inscriere de 50 de euro si sa aibe varsta de peste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro