Expozitie despre nostalgie

studio

Nostalgia, ca sentiment si stare de spirit este tema expozitiei gazduite de Galeria de Arta Contemporana a Muzeului National Brukenthal. Patru artisti din Marea Britanie vor expune lucrari inedite, din initiativa tinerei curatoare Catalina Bolozan

Galeria de Arta Contemporana a Muzeului National Brukenthal gazduieste, incepand de vineri, o expozitie inedita denumita „Curing Nostalgia, Remedies for a Historical Emotion”. Expozitia poate fi vizionata de sibieni prin grija tinerei curatoare Catalina Bolozan.
In cadrul expozitiei care are drept tema principala nostalgia, expun patru artisti nonconformisti din marea Britanie: Julie Cockburn, Alexandra March, Kazuya Tsuji si Luke Twigger. Fotografii vechi, texte, coperti de carti sau reviste vechi, toate si-au gasit o intrebuintare in cadrul acestui demers artistic inedit.
Expozitia gazduita de galeria de Arta Contemporana se incadreaza in sectiunea curatorilor tineri si incearca sa promoveze tanara generatie de curatori care se dedica artei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intalnirea proprietarilor de masinute vechi.

In acest sfarsit de saptamana se desfasoara la Curmatura Stezii cea de-a treia editie a Sibiu Oldies Meeting, adica intalnirea proprietarilor de masini vechi. Masinutele vor defila sambata si in Muzeul in Aer Liber din Padurea Dumbrava. Aviz iubitorilor de masini vechi. Curmatura Stezii gazduieste in acest sfarsit de saptamana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro