Experti in…furat

Hila Ovidiu

Trei tineri au fost retinuti, si sunt cercetati in patru dosare penale privind infractiuni de furt calificat. Ei au fost arestati pe baza de ordonanta de retinere, urmand a fi prezentati Judecatoriei cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva.

In cadrul unor activitati desfasurate de politistii Biroului Investigatii Criminale, au fost identificati si retinuti trei tineri, in varsta de 17, 18 si 29 de ani. Politistii, in baza informatiilor detinute si a activitatilor desfasurate, au stabilit faptul ca cei trei tineri sunt suspectati de savarsirea in perioada aprilie – iunie 2012, a 4 infractiuni de furt calificat, fapte pe care le-au savarsit impreuna cu alte doua persoane minore, a caror identitate si implicare in activitatea infractionale urmeaza a fi stabilita. Prejudiciul cauzat in urma acestor fapte este de aprox. 4000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beti in trafic

Patru conducatori auto au fost sanctionati contraventional de politisti pentru nerespectarea normelor rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferata. Doi dintre conducatorii auto se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii rutieri au desfasurat activitati preventive privind respectarea de catre participantii la trafic a regulilor privind circulatia la nivel cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro