Exit poll-ul Eveniment Media, foarte aproape de rezultatul oficial

Hila Ovidiu

Unii mai rezervati, altii cu siguranta deplina. Asa erau la inchiderea urnelor candidatii din Sibiu. Dupa ora 21.00, realizatorii Eveniment Tv au reusit sa obtina reactii de la fiecare candidat in parte. Tot atunci a fost facut public si rezultatul exit-poll –ului realizat de care Eveniment Media. Rezultatele facute publice dumincica seara s-au dovedit a fi foarte aproape de cele oficiale publicate luni la pranz de catre BEJ.

Emotiile de duminica au inceptu sa se simta foarte puternic imediat dupa ora 21.00 cand s-a anuntat inchiderea urnelor de vot. Cele mai intense trairi le-au avut cu siguranta candicatii de la acest scrutin. Acestia au asteptat cu sufletul la gura rezultatele exit poll-ului realizat de catre Eveniment Media. Acestea au fost facute publice in direct in cadrul emisiunii speciale realizate la Eveniment Tv de catre cunoscutii moderatori Cosmin Chelcea si Laurentiu Sever Lup. Imediat dupa aflarea rezultatelor sondajelor majoritatea andidatilor la alegerile ce au avut loc duminica au stat de vorba in direct cu cei doi moderatori de la Eveniment. Exit poll-ul realizat de catre Eveniment Media a fost realizat p un esantion de 258 de respondenti si a avut o marja de eroare de plus/minus 5 la suta. De asemenea, sondajul prezentat la Eveniment Tv i direct dupa inchidera urnelor a fost cel mai aproape de rezultatele oficiale facute publice luni la pranz de catre Biroul Electoral Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Speranta...cuvantul de ordine la vot

Cateva zeci de mii de sibieni s-au indreptat duminica spre cabinele de vot pentru a-si desemna onducatorii locali pe urmatorii patru ani. Oamenii au votat in seperanta unui viitor mai bun. Tot cu speranta in suflet au mers catre urne si candidatii la alegerile ce au avut loc in 10 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro