Exista si exceptii

Hila Ovidiu

Cei care dovedesc faptul ca au intr-adevar nevoie sa tranziteze zona Viaductului Gara Mica, pot obtine o autorizatie de trecere temporara. Aici se incadreaza riveranii, cei de la serviciile de utilitati si angajatii firmelor din zona. Ceilalti vor fi in continuare obligati sa foloseasca centura ocolitoare a Sibiului.

Inchiderea pentru lucrari a Viaductului Gara Mica si devierea traficului pe centura a starnit valuri de nemultumiri printre cei care sunt nevoiti sa tranziteze zilnic zona in incercarea de a ajunge la serviciu sau de a se intoarce acasa. Asa ca primaria a gasit o solutie porovizorie. Numai ca de ea pot beneficia doar cei care dovedesc faptul ca au neaparata nevoie de acces in zona respectiva. Cei care se incadreaza in cerintele primariei pentru a putea obtine acest aviz trebuie sa se adreseze celor de la Domeniul Public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strategia de dezvoltare a judetului

La o luna de zile dupa ce a castigat alegerile seful Consiliului Judetean si-a prezentat proiectele pe care doreste sa le realizeze in cursul mandatului. Pe locuri fruntase se numara redeschiderea Spitalului Orasenesc Cisnadie, infiintarea unui sistem de coplata pentru Spitalul Judetean Sibiu si construirea de parcuri industriale in apropierea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro