Exercitiu ISU de mare amploare

O ampla desfasurare de forte a avut loc joi la o firma de pe Drumul Ocnei. Pompierii sibieni au desfasurat aici o simulare de interventie in caz de incendiu. Locatia in care  avut loc exercitiul a fost protagonista unui incendiu de proportii in toamna anului trecut.

In luna octombrie, Sibiul se confrunta cu  unul din cele mai mari incendii din istoria postdecembrista. Incendiul a mistuit atunci un depozit de deseuri pe baza de ulei. A fost afectata o suprafata de peste 2 mii de metri patrati. Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate sute de persoane iar pompieri au venit si din judetele limitrofe.

Pentru ca astfel de nenorociri nu pot fi prevenite, pompierii au decis sa se pregateasca astfel incat sa fie in tema in situatia unei potentiale situatii de urgenta de o asemenea amploare. Asa se face ca in cursul zilei de joi  pompierii sibieni au desfasurat un exercitiu de mare amploare exact la sediul societatii comerciale unde a avut loc si incendiul din luna octomrie a anului trecut.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS