Exercitii militare de mare amploare

Hila Ovidiu

Romania este tot mai implicata in proiecte militare. Ministrul Dusa spune ca alaturi de partenerii din Nato, tara noastra reasigura flancul estic al NATO si UE.

cincuSunt cativa ani buni de cand tara noastra are numai soldati profesionisti. Numai la finele acestei saptamani de lucru au depus juramantul la nivel de tara aproximativ o mie de soldati profesionisti. 200 dintre acestia sunt sibieni. Dupa stagiul de pregatire vor merge in unitatile in care au fost repartizati. Lor li se adauga absolventii de Academii Militare. Si toate pentru a asigura necesarul de forta pentru siguranta tarii. Ba mai mult, soldatii nostri participa cot la cot in misiuni militare in afara tarii, iar cei ramasi in tara participa la exercitii realizate cu forte internationale ale forurilor militare din care Romania face parte. Un exercitiu de mare amploare va avea loc saptamana viitoare la Cincu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la scoli

Vara vine cu ample lucrari la unitatile de invatamant din judet. Municipalitatea sibiana construieste o gradinita pe Hategului. La aceasta lucrare extrem de ampla se adauga si lucrari de reparatii si modernizare la alte unitati de invatamant din oras. La momentul de fata firmele contractate de municipalitate lucreaza la Gradinita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro