|Examen reprogramat

Hila Ovidiu

Ziua libera de la mijlocul acestei saptamani da peste cap activitatea de examinare a celor care erau programati pentru redobandirea permisului de conducere. Pentru a nu se crea fluxuri prea mari de doritori examenele se vor reprograma pentru ziua imediat urmatoare.

De obicei testul de cunoastere a regulilor de circulatie se sustine in fiecare zi de miercuri intre orele 10.00 si 12.00.

Sunt nevoiti sa dea din nou examen pentru redobandirea permisului cei carora le-a fost suspendat dreptul de a conducere pentru alcool la volan, pentru nerespectarea prioritatii de trecere a pietonilor sau pentru depasiri si treceri pe rosu dar numai in conditiile in care din incalcarea legii din partea soferului au rezultat accidente rutiere. In aceeasi situatie sunt si cei carora fapta le-a fost incadrata ca infractiune iar instanta de judecata sau procurorul de caz au decis inlocuirea raspunderii penale cu una dintree sanctiunile cu caracter administrativ prevazute de catre Codul Penal. Examen trebuie sa dea din nou si cei care au cerut reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce. In cazul celor care nu promoveaza examenul perioda de suspendare a permisului se prelungeste cu 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cladirile fara autorizatie de securitate la incendiu, obligate sa isi afiseze statutul la intrare

Cluburile, salile de spectacole si unitatile publice care nu detin autorizatie de securitate la incendiu sunt obligate de la inceputul acestei saptamanani sa afiseze in loc vizibil un text prin care cei care intra in interiorul acestor imobile sa fie informati de absenta avizului ISU. Nemarcarea corespunzatoare a acestor obiecctive […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro