Examen pentru obtinerea calitatii de administrator de imobil

Hila Ovidiu

Primaria sibiu organizeaza  examen pentru atestarea administratorilor de imobile. Concursul se va sustine in data de 24 septembrie.

Se pot inscrie pentru a obtine atestatul necesar persoanele care sunt domiciliate in Sibiu, au capacitate deplina de exercitiu, au diploma de bacalaureat, sunt apte din punct de vedere psihologic, au urmat cursuri specifice de pregatire profesionala si au un cazier curat. Dosarele de candidatura trebuie sa contina un cv, copii dupa buletin, certificat e nastere, certificat de casatorie daca este cazul, acte de studii, certificat de pregatire profesionala pentru functia de administrator de imobil, cazier judiciar si un certificat medical care sa ateste ca persoana in cauza este apta din punct de vedere medical. Dosarele se pot depune pana in data de 17 septembrie la Centrul de Informatii pentru Cetateni din cadrul Primariei Sibiu.

Cei care reusesc sa treaca peste proba de dosare vor sustine in 24 septebrie un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salvamontist ranit la intoarcerea de la interventia din Muntii Fagaras

Misiune de salvare cu peripetii in Muntii Fagarasului. Salvamontistii sibieni au intervenit pentru salvarea unui turist in varsta de 40 de ani care a cazut intr-o rapa. La finalul misiunii, dupa ce ranitul a fost predat elicopterului SMURD un salvamontist a fost ranit dupa ce masina in care se afla […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro