Evenimente rutiere produse pe fondul stării de ebrietate

La data de 20.10.2019, în jurul orei 0030, pe  DJ106D  Sibiu – Cisnădioara, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri care au ajuns la fața locului au constatat cu șoferul, un bărbat de 51 de ani din Poplaca, în timp ce conducea autoturismul pe DJ106D, pe fondul stării avansate de ebrietate în care se afla, pierde controlul direcției de mers, părăsește partea carosabilă și intră în șanțul de pe marginea drumului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,52mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Un alt eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale s-a produs în noaptea de 20 octombrie, în jurul orei 0020, pe strada Nucului din municipiul Mediaș. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș care au ajuns la fața locului au constatat următoarele: un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în Dumbrăveni, în timp ce conducea autoturismul pe str. Nucului cu direcția de deplasare spre strada Govora, pierde controlul asupra mașinii și intră în coliziune laterală cu două autoturisme. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișat de aparat a indicat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât la Spitalul Municipal Mediaș bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice (art. 337 din Cod Penal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident grav în Săcădate / Bărbatul care conducea vehiculul a încercat să ascundă modul în care s-a produs

La data de 19.10.2019, în jurul orei 1420, pe DJ 104 F, în localitatea Săcădate, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări: Un localnic în vârstă de 24 de ani, a condus un tractor ce tracta și o remorcă în care se afla un bărbat, iar în timpul deplasării […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro