Evaluarea Națională Salvamont

stiri redactie

În perioada 15.02.- 01.03. a.c., la Centrul Național de Pregătire Salvamont din localitatea Padina – Munții Bucegi se desfășoară Evaluarea Națională Salvamont precum și sesiunea de iarnă a examenelor de atestare și reatestare în profesia de salvator montan.

Această activitate este organizată în colaborare cu Departamentul pentru Situații de Urgență al M.A.I., Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Aviație.

Unul dintre cei șase lectori care asigură pregătirea pe latura medicală din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență este Plt.Maj. Măndică Ion, formator în cadrul Centrului de Formare SMURD al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.

Experiența acumulată în cadrul Centrului de Formare, pregătirea constantă și profesionalismul dovedit de-a lungul timpului ca formator SMURD au constituit principalele atu-uri pentru care face parte din echipa de pregătire a viitorilor salvatori montani.

Cooperarea interinstituțională pe linia managementului și gestionării tipurilor de risc asigură un mod de intervenție unitar al forțelor implicate și implicit salvarea de vieți omenești în diferitele situații de urgențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV - Punct de vedere cu privire la lucrările ce se desfăşoară pe drumul comunal DC 3 Ruși-Veseud, judeţul Sibiu, din partea Primăriei Slimnic

Lucrările care se desfăşoară pe drumul comunal DC 3 fac parte din proiectul de investiţie „Modernizare drumuri de interes local”, investiţie finanțată prin fonduri P.N.D.L. Hotărârea de adjudecare a licitaţiei a fost stabilită în favoarea contractantului cu oferta cea mai mică , respectiv SC Dual Districon,cu sediul în Sibiu fiind încheiat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro