Europene ale Locurilor de Munca

6 octombrie este ziua in care angajatorii din intreaga zona euro isi pot gasi angajatii de care au nevoie. Atunci se desfasoara Zilele Europene ale locurilor de munca. Actiunea se desfasoara la Bruxelles insa aplicatiile de inscriere se pot face si on line.

Bursa este organizata de catre Comisia Europeana. La aceasta pot participa toti angajatorii interesati din tarile membre ale UE. La fel si cei care se afla in cautarea unui loc de munca. Incepand din acest an aplicarea atat a ofertei de locuri de munca cat si a cv-urilor se poate face si on line nu doar prin prezenta la Bruxelles. Se estimeaza ca on line vor participa cel putin 100 de companii din Europa cat si undeva la 10 mii de vizitatori interesati de un loc de munca in alta tara decat cea de domiciliu. In acest an accentul se va pune pe locuri de munca din domeniul sanatatii, tehnologia informatiei si pe locuri de munca ecologice. Toti cei interesati se pot adresa serviciului Eures Sibiu.

One thought on “Europene ale Locurilor de Munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima zi de taxe si impozite

1 octombrie a fost ultima zi in care sibienii si-au putut plati taxele si impozitele locale fara penalizari. Cateva zeci de oameni au luat cu asalt ghiseele inca de la primele ore ale diminetii. Cei care nu si-au achitat pana acum impozitul pe locuinta sau masina vor trbui sa plateasca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro