European Food Safety Training aproape de final

Hila Ovidiu

Tinerii care vor sa lucreze in domeniul alimentar, dar si dascalii care predau la scoli de profil au acum la dispozitie gratuit 3 cursuri ce vizeaza alimentatia. Acestea au fost realizate in cadrul unui proiect “Leonardo da Vinci-Transfer de Inovatie” la care au fost partenere unitati de invatamant si institutii din Romania, Belgia, Turcia si Lituania.

European Food Safety Training este un program de pregatire profesionala in cadrul caruia au fost elaborate instrumente de invatare cu ajutorul carora elevii si tinerii care doresc sa lucreze in domeniul alimentar sa poata fi pregatiti pentru a face fata provocarilor. Rezultatul acestui proiect consta din 3 cursuri care pot fi folosite gratuit de catre orice persoana sau unitate de invatamant cu interese in domeniul alimentar.
Cele 3 cursuri, dar simaterialele de invatare aferente se gasesc traduse in 7 limbi si pot fi accesate gratuit de pe platforma on-line a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspecti de furt, cautati de politisti

Politistii sibieni solicita ajutorul cetatenilor pentru a da de urma unor hoti. Vizati sunt 3 tineri banuiti ca au sustras mai bine de 2 mii de lei dintr-un magazin de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Politistii sibieni incearca sa dea de urma a trei tineri suspectati de faptul ca in 12 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro