Etnobotanice confiscate de jandarmi

Hila Ovidiu

Jandarmii sibieni au confiscat de la un tanar de 30 de ani peste 100 de plicuri cu substante etnobotanice si materialele aferente confectionarii dispozitivelor de consum ale acestora. Conform legii, tanarul a putut fi amendat doar, pentru activitati de comert ilicit.

„Captura” impresionanta a jandarmilor sibieni. In timpul unei misiuni de patrulare, acestia su identificat un tanar care oferea spre vanzare peste 100 de pliculete cu substante etnobotanice.Jandarmii au gasit asupra sibianului, pe langa cele 108 plicuri cu substante etnobotanice, o suma apreciabila de bani si materiale necesare confectionarii dispozitivelor de consum ale substantelor euforice, respectiv 18 pachete de role  de foita, 80 de paie din plastic si 500 folii-filtru. Toate acestea, cu exceptia banilor, au fost confiscate de jandarmi si predate organelor competente pentru analiza si continuarea cercetarilor. Barbatul a scapat doar o sanctiune contraventionala in valoare de 2000 de lei in conformitate cu Legea nr. 12/1996 privind protejarea persoanelor impotriva activitatilor de comert ilicit. Jandarmii sibieniatrag insa atentia asupra pericolului pe care aceste substante il prezinta pentru cei care le consuma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Opt dintr-o lovitura

Politistii sibieni au identificat si oprit in trafic o duba in care se aflau 8 persoane care au patruns prin efractie intr-o locuinta din Miercurea Sibiului. Desi au intrat in casa, suspectii nu au furat nimic, dar politistii continua cercetarile. Opt persoane au ajuns pe mana politistilor, dupa ce au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro