Eroii de sacrificiu se intorc

Hila Ovidiu

Eroii de sacrificiu revin pe marile ecrane intr-o pelicula care se anunta mult mai spectaculoasa si mai exloziva decat prima, lansata in 2010. Camarazii de arme pierd un prieten de nadejde si pornesc intr-o vendeta tipica pentru niste eroi de talia lor. Aventurile lor pot fi vizionate in saptamana care urmeaza la Cinematograful Arta.

Eroii de sacrificiu s-au intors, iar de data asta este personal… Barney Ross, ee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen, Toll Road si Hale Caesar, impreuna cu novicii Billy the Kid si Maggie, se reintalnesc cu domnul Church, care ii angajeaza pentru o misiune aparent banala. Pare o treaba usoara pentru Barney si mercenarii sai de scoala veche, dar cand lucrurile o iau razna, iar unul dintre ei plateste cu viata, eroii de sacrificiu sunt obligati sa se lupte intr-un un teritoriu ostil lor, in care sansele le sunt potrivnice. Hotarati sa se razbune, mercenarii provoaca haos si distrugere in tabara adversarilor, demoland tot ce le iese in cale si demascand o amenintare neasteptata: trei kilograme de plutoniu, cantitate suficienta cat sa modifice echilibrul marilor puteri nucleare ale lumii. Dar asta nu e nimic pe langa razbunarea impotriva ticalosului care l-a ucis pe unul dintre fratii lor. Razbunarea se va face in stilul eroilor de sacrificiu.Sylvester Stallone, creatorul francizei The Expendables, reuneste cele mai mari staruri ale filmului de actiune si aventura, o distributie de exceptie, in premiera pe piata cinematografica. “he Expendables 2” ste mult asteptata continuare a filmului de mare succes la casa lansat in vara anului 2010, ale carui incasari au depasit 273 de milioane de dolari. Al doilea film al seriei ii reuneste pe actorii Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews si Randy Couture. Acestora li se alatura Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger, precum si Liam Hemsworth, legenda artelor martiale Chuck Norris si Jean Claude Van Damme, Scott Adkins, dar si actrita chinezoaica Yu Nan, prima femeie din trupa „eroilor de sacrificiu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Duelul viorilor revine la Sibiu

Duelul viorilor s-a intors. Si este un spectacol care trebuie musai vazut. Cei care au ratat prima editie isi pot lua revansa in 22 septembrie. Atunci, la Sibiu sosesc doua viori de colectie manuite de doi artisti de exceptie se vor duela acompaniate de pian sub ochii iubitorilor de muzica. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro