„Eroica” inchide stagiunea la Sibiu

Hila Ovidiu

15 mii de sibieni au participat in aceasta stagiune la concertele de la Filarmonica. Stagiunea aniversara se incheie joi cu „Eroica” de Beethoven.

filarmonicaConcertul de joi este menit sa incheie stagiunea aniversara la Filarmonica de Stat Sibiu. In aceasta stagiune au avut loc un concert extraordinar, 7 recitaluri camerale si 33 de concerte simfonice. Acestea au strans in total 15 mii de spectatori. Pentru concertul de joi postul de dirijor va fi ocupat de catre Walter Hilgers care va prezenta publicului Simfonia a III-a de Beethoven. Cele 50 de minute de muzica tensionata vor transpune publicul in sfera emotionala a lucrarilor beethoveniene. Mesajul spectacolului? Eroismul omului este capabil sa invinga destinul orb. Programul mai contine si o opera de Korsarov. Solistul concertului este o figura cunoscuta a secenelor din Japonia, Austria, Germania, Italia, Franta si Romania, in persoana unuia dintre cei mai buni pianisti ai acestei generatii, Horia Maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mediului

Ziua Mondiala a Mediului a fost sarbatorita cu o zi mai devreme la Sibiu. Cu acest prilej la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului au fost premiati elevii care au participat la proiecte si concursuri de mediu. Ziua Mediului a fost sarbatorita mai devreme la Sibiu. Cu acest prilej Agentia pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro