Elicopterul SMURD a intervenit de urgenta la Sibiu

Hila Ovidiu

O femeie de peste 83 de ani  a fost transportata astazi de urgenta la Targu Mues cu un elicopter SMURD, dupa ce a facut infarct. Paramedicii de pe elicopter au dus o adevarata lupta contra-cronometru pentru a salva viata femeii, care era in stare grava.

Medicii sibieni si paramedicii de pe ambulanta si elicopterul SMURD au pornit o adevarata cursa contra-cronometru pentru a salva viata unei batrane de 83 de ani, care a facut infarct in aceasta dimineata. Femeia a fost adusa la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, insa, in ciuda eforturilor sustinute, medicii nu au reusit sa-i amelioreze starea. Dupa ce s-au consultat cu colegii de la spitalul din Targu Mures, medicii au decis sa o trimita pe femeie aici. A fost solicitat un elicopter SMURD care a preluat-o pe sibianca de la Baza Sportiva “Pompierul” si a transportat-o de urgenta la Tg. Mures, in stare grava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Sibiul Recicleaza" la Agnita

Vineri a avut loc la Agnita prima intalnire cu cetatenii dinn mediul urban in cadrul proiectului Sibiul Recicleaza. Cu aceasta ocazie oamenii au avut ocazia de a afla totul despre ceea ce inseamna colectarea selectiva a deseului. Proiectul implementat la nivelul intregului judet are o valoare de aproximativ 94 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro