Elevii, lasati sa foloseasca telefoanele mobile in timpul orelor

In asteptarea manualelor care inca nu au fost tiparite corect, elevii din clasele a VI-a se descurca la clasa cum pot. Pentru a le veni in ajutor, dascalii i-au lasat sa foloseasca in timpul orelor telefoanele mobile penru a accesa manualele virtuale de pe site-ul Ministerului Educatiei.

Incompetenta de la nivel inalt, din Ministerul Educatiei  se rasfrange direct asupra scolarilor. Sute de mii de scolari de gimnaziu, de clasa a VI-a sunt nevoiti sa isi desfasoare si la momentul de fata cursurile in absenta manualelor. Si asta dupa ce cartile au fost tiparite dar cu greseli majore.

Pana la momentul de fata au sosit dupa recorectare, manualele de limba romana, chimie, istorie, informatica, religie si educatie sociala. Sunt inca asteptate cele de fizica, geografie, biologie,educatie plastica sau muzica.

In lipsa cartilor dascalii se descurca la ore cum pot. Profesorii de geografie spre exemplu vin cu laptopul de acasa si folosesc manualul digital de pe site-ul ministerului. De asemenea, pentru a putea comunica cu usurinta le-au permis scolarilor sa foloseasca telefoanele mobile in timpul orelor insa numai pe site-ul indicat de catre profesorul de la catedra.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS