Elevii au reducere la transportul public

Hila Ovidiu

Elevii au reducere de 50% la abonamentele de transport public! Exceptie fac cei care sunt orfani de unul sau chiar de ambii parinti. Acestia au gratuitate.

Reprezentantii municipalitatii sibiene spun ca elevii din municipiul Sibiu beneficiaza de reduceri la abonamentele de transport public inca din anul 2001, acestea fiind subventionate de catre Primarie. Beneficiaza de reducere atat scolarii din ciclurile primare, gimnaziale sau liceale cat si cei din scolile profesionale sau de ucenici care frecventeaza cursuri de zi la unitati de invatamant de stat. Abonamentele sunt de forma unui card si se pot obtin pe baza cartii de identitate sau a certificatului de nastere al copilului. Acestea se pot incarca la orice chiosc al societatii de transport public pe baza unei adeverinte emise de catre unitatea scolara la care invata copilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil de 11 ani operat in premiera la Sibiu

Interventie chirurgicala in premiera, la Spitalul Judetean Sibiu. Un copil de 11 ani a fost operat laparoscopic pentru extirparea unui chist splenic. Operatia a durat aproximativ o ora. Medicul Dan Sabau este autorul unei noi premiere medicale. Acesta a operat laparoscopic, cu succes un copil de 11 ani diagnosticat cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro