Elevi premia(n)ti

Hila Ovidiu

Peste 450 de scolari au primit marti premii de la Primaria Sibiu. Vorbim despre elevi care au participat la olimpiadele judetene si nationale si care au reusit sa obtina rezultate deosebite. Valoarea premiilor date scolarilor a fost de peste o suta de mii de lei. Banii provin din bugetul local.

16.12.2014 10:02

Municipalitatea sibiana isi premiaza in aceste zile olimpicii. Marti au fost „cadorisiti”scolarii de gimnaziu. Premiile au fost inmanate elevilor de catre viceprimarul Astrid Fodor. Castigatorii locului I la olimpiadele judetene au primit cate un premiu in valoare de 300 de lei. cei care au obtinut locurile II si III au primit cate 200 respectiv 100 de lei. Elevii care au obtinut rezultate la olimpiadele nationale au prmit cate o mie de lei pentru locul I, 800 de lei pentru locul II si 600 de lei pentru ultimul loc pe podium. Cei cu mentiuni la olimpiadele nationale au primit cate 300 de lei. Sibiul si-a adjudecat in douar un an de zile doua locuri I la olimpiada de germana, un premiu III la olimpiade de fizica si mai multe mentiuni la fizica, geografie, chimie, educatie tehnologica si religie.
Liceenii vor fi premiati miercuri. Acestia se lauda cu locurile I, II si III la germana, locul I la industrie alimentare, locul II la sah, pictura, grafica si electrotehnica. Tot ei au mai obtinut mentiuni la engleza, chimie, germana, logica, geografie, matematica, informatica, fabricarea produselor din lemn, canto, flaut sau stiintele pamantului. Per total vorbim despre 145 de locuri I, 139 de locuri II si 133 de locuri III la olimpiadele judetene, iar la cele pe tara scolarii sibieni au adunat 4 locuri I, 5 locuri II, tot atatea locuri III si 20 de mentiuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident la Ocna

4 persoane au tras o sperietura zdravana in cursul acestei zile dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier care a avut loc la intrarea in Ocna Sibiului. De vina pentru producerea evenimentului rutier este o soferita care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si si a izbit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro