Element de muniţie găsit de un localnic, în zona de pădure a localității Porumbacu de Sus

stiri redactie

În cursul serii de ieri, echipa pirotehnică din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în zona de pădure a localității Porumbacu de Sus, unde un cetățean a găsit un element de muniție în timp ce trecea prin zonă.
Echipajul pirotehnic a identificat la fața locului un element de muniție proiectil exploziv calibrul 100 mm datat din al II-lea război mondial procedând la cercetarea, ridicarea, transportarea și depozitarea în vederea distrugerii ulterioare a acestuia.
‼ Pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă #112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Chestionar pentru Strategia de dezvoltare a județului Sibiu 2030

Consiliul Județean Sibiu are în curs de elaborare Strategia de dezvoltare economico-socială aJudețului Sibiu: 2021-2030, document strategic care face obiectul proiectului“Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030”,derulat de Consiliul Județean Sibiu cu fonduri europene prin Programul OperaționalCapacitate Administrativă (POCA). La etapa actuală, de analiză și diagnoză, proiectul prevedeun proces […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro