Educatie rutiera cu elevii in strada

Hila Ovidiu

Elevii din 4 scoli sibiene au lasat miercuri orele de curs si au facut legea in strada. Alaturi de profesori si politistii rutieri au demarat o actiune cu caracter educativ. Actiunea a avut ca scop cresterea gradului de siguranta a elevilor in trafic.

29.10.2014 12:04Actiunea s-a desfasurat in proximitatea a 4 unitati de invatamant din Sibiu la orele pranzului. S-a dorit prin acest demers sensibilizarea soferilor si cresterea gradului de siguranta in zonele adiacente unitatilor de invatamant. Elevii si politistii rutieri au actionat la Scoala Gimnaziala Regina Maria, Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga, Scoala Gimnaziala Nr. 21 si Colegiul National Octavian Goga. Elevii grupati in patrule scolare au fost ghizii celor aflati in trafic. S-a vizat in principal modul corect si sigur de traversare a partii carosabile. Actiunile politistilor rutiere se vor desfasura pe tot parcursul anului scolar in incercarea de a preveni implicarea elevilor in accidente rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vaccinarea antigripala incepe in noiembrie

Vaccinurile antigripale ar putea ajunge la Sibiu la inceputul lunii viitoare. Anuntul a fost facut de catre Gabriel Budescu, directorul Directiei de Sanatate Publica. In prima transa ar urma sa ajunga in judetul nostru cam 26 de mii de doze. Anul acesta campania de vaccinare antigripala ar putea incepe chiar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro