Educatia are nevoie de reforma din temelii nu doar de modificarea catorva articole!

Hila Ovidiu

Ministerul Educatiei vrea sa modifice din nou curricula scolara. Astfel elevii ar putea avea mai multe materii optionale si …mai putine ore de limba romana. Dascalii spun insa ca modificarea catorva ore din orar nu va rezolva problemele actuale ale sistemului educational.

In incercarea de a imbunatati invatamantul romanesc reprezentantii Ministerului Educatiei vor sa modifice din nou curricula scolara si sa mai reduca din anumite ore in favoarea altora. Spre exemplu ar putea fi scoasa din programa o ora de limba romana iar in locul ei ar putea fi introdusa una de sport. Culmea este ca, decizia vine tocmai acum cand tot mai multi tineri, influentati de mediul on-line, au cam uitat regulile de exprimare corecta din punct de vedere gramatical. Fost profesor si actual sef al Inspectoratului Scolar, Stefan Firu spune ca sistemul educational are nevoie de o reforma din temelii in care sa fie specificat exact statutul cadrului didactic iar legea educatiei sa nu mai aiba lacune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coada la Politie

Atentie soferi!!! Politistii rutieri sunt in strada in acest weekend. Oamenii legii spun ca vor fi neiertatori cu cei care incalca regulile de circulatie. Sute de tineri au facut coada in fiecare zi a acestei saptamani pentru a se inscrie in cursa pentru un post de politist. Sibienii au profitat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro