Editura Agnos: Cum sa iesim din mediocritate

admin

Coperta Cum sa iesim din mediocritateRomâniei de astăzi şi Bisericii noastre nu le lipseşte vocaţia, nu le lipseşte chemarea lui Dumnezeu, nu le lipseşte posibilitatea de a dărui, prin Dumnezeu, celorlalţi bucurie. Ce le lipseşte este capacitatea de a ieşi cu fruntea sus din toate încercările nevocaţionale la care ne supun cei care ne spun că vocaţia noastră n-are sens.
E clar că pentru un creştin soluţia şi răspunsul la încercarea lui de a izbăvi mediocritatea din el sunt întâlnirea cu Mântuitorul Hristos. Există o capacitate a Mântuitorului de a te seduce şi de a ridica de fiecare dată nivelul capacităţii tale de a stoarce informaţii, de desăvârşire a comunicării. Mediocritatea nu se poate vindeca doar prin informare, ci de fiecare dată trebuie, de fapt, să asumi altceva decât ce-ai făcut până atunci: să asumi un mod de viaţă pe care Hristos ţi-l propune şi în care Mântuitorul Hristos este parte integrantă. Mântuitorul nu locuieşte la limita exterioară a mediocrităţilor noastre, ci, dacă vrem să le vindecăm, trebuie să-l aşezăm în limita interioară a mediocrităţii noastre, să-I dăm de lucru în această limită. Să-i oferim posibilitatea, ca Domn şi Dumnezeu, de a fi cu adevărat rodnit în inima noastră.

Pr. Constantin Necula

Volumul este aparut la Editura Agnos – partener al rubricii nationale INIMA DE CARTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comoara antica in mormantul unui luptator, vechi de 3.500 de ani

Arheologi americani au descoperit in Grecia mormantul unui luptator antic. Mormantul nu a fost deranjat de peste 3.500 de ani si contine adevarate comori, a anuntat luni ministerul elen al Culturii. „Este cea mai importanta descoperire din ultimii 65 de ani”, a aratat ministerul intr-un comunicat citat de AP, potrivit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro