Echipati-va masinile pentru iarna!!!

Hila Ovidiu

Date fiind conditiile meteo politistii le recomanda sibienilor sa evite pe cat posibil deplasarile. In conditiile in care acestea nu pot fi amanate, e bine sa aveti masinile echipate de iarna iar in portbagaj un saculet cu antiderapant.

imageIarna a pus stapanire pe intreaga tara! in mai toate judetele sunt portiuni de drum inchise sau pe care se circula cu dificultate. Nici nu este de mirare dat fiind faptul ca s-a ajuns inclusiv la avertizari meteo de cod rosu. In aceste conditii politistii rutieri le recomanda soferilor sa renunte la deplasarile lungi, iar in situatia in care acestea sunt impetuos necesare sa dea dovada de prudenta maxima la volan si sa-si echipeze corespunzator masinile. Pe langa anvelopele de iarna, oamenii legii spun ca este bine sa aveti in masina o lopata pentru zapada, un saculet cu antiderapant un termos cu ceai cald si paturi pentru situatia in care ramaneti blocati pe traseu. In zonele montane sau in zonele cu viscol este recomandata inclusiv folosirea lanturilor antiderapante. Inainte de a pleca la drum verificati prognozele meteo si starea drumurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumuri blocate ore in sir

Din cauza ninsorilor abundente mai multe drumuri au fost blocate. Unul dintre ele este drumul spre Paltinis. Acum se circula in conditii de iarna. 2 drumuri din judet au fost blocate mai multe ore. Vorbim despre Drumul National 1 in zona Miercurea Bai si drumul care duce din Sibiu spre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro